Thursday, June 25, 2009

'Veel topvrouwen verlaten ING om cultuur'

'Veel topvrouwen verlaten ING om cultuur'

(Bron: de Telegraaf, DFT)AMSTERDAM (AFN) - Veel topvrouwen bij de bankverzekeraar ING houden het na verloop van tijd voor gezien. Dit komt onder meer door onvrede over ’de kille cultuur’ en de ’gebrekkige steun van de leiding’. Dat meldde de Volkskrant donderdag op basis van een intern onderzoek bij ING.
Tussen 2004 en 2006 vertrokken bijna honderd van de 550 topvrouwen. Ze ervaren gebrek aan draagvlak en voelen zich in de steek gelaten. Vrouwen met een hogere functie verlaten ING daardoor vaker dan mannen in vergelijkbare topfuncties.
Reblog this post [with Zemanta]

3 comments:

Anonymous said...

Bedankt voor de interessante informatie

Anonymous said...

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anonymous said...

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]